Beeld –

producties

Wist jij dat 20% van de mensen een stuk tekst leest, waar 80% van de mensen een video zou kijken met precies dezelfde inhoud? Video is dus een briljante oplossing om een (belangrijke) boodschap te vertellen. En daarom bedenken, organiseren en produceren wij verschillende beeldproducties. Afhankelijk van wat de opdrachtgever aan ons vraagt en welke opportunities zich voordoen in de markt. Benieuwd naar wat we al hebben gedaan? Bekijk de showreel!

// Brandmovie

Heb je het over branding, dan heb je het over de uitstraling van je merk en het gevoel dat het oproept bij mensen. Een brandmovie richt zich dan ook op dit onderwerp. Je maakt je doelgroep niet alleen duidelijk wat je doet, maar vooral waarom en hoe je dat doet. Het unieke verhaal achter jouw bedrijf.

Brandmovies duren niet lang. Vaak tussen de 1 en 2 minuten. Veel te kort om alle informatie over je bedrijf over te brengen. Daarom gaat het vooral over het overbrengen van een gevoel. Emoties die je de kijker wil laten associëren met je merk en die zorgen dat hij of zij zich identificeert met je merk.

Het moet dus een korte, krachtige video worden. Je kan acteurs gebruiken om je verhaal zo strak mogelijk te vertellen, of de mensen uit je eigen bedrijf voor een meer authentieke uitstraling. Je kan gebruik maken van een voice-over en zo zijn er nog veel meer keuzes waar je over na kan denken, maar het belangrijkste is een goed concept. En daar denken wij graag samen met je over na.

Naast de normale brandmovie, kan je ook kiezen voor een employer brandmovie. Het verschil tussen de twee is dat een employer brandmovie zich meer richt op de binnenkant van je bedrijf. Het richt zich op je werkgeversmerk en is bedoeld om nieuwe medewerkers aan te trekken en je huidige werknemers hechter aan je te binden.

// Videocampagnes

Waar een brandmovie vooral over de kern van je bedrijf gaat, kun je met een videocampagne meer de diepte in gaan. Je kan actuele onderwerpen aangrijpen om te laten zien hoe jouw bedrijf hier naar kijkt of mee omgaat, je doelgroep onderdompelen in je werkzaamheden of product, je kennis en vakmanschap tentoonstellen en nog veel meer. Je kan samenwerkingen aangaan, of de interactie opzoeken met de doelgroep.

Kortom: je kan het zo gek maken als je zelf wil. Zullen we samen eens naar de mogelijkheden kijken?

// Advertising

Video advertising wordt ingezet om meer bezoekers naar je website of profiel te krijgen, maar ook voor het introduceren van een nieuw product of het verhogen van naamsbekendheid. Video advertisements zijn eigenlijk verlengstukken van grotere commercials en worden ingezet voor online campagnes.

// Wervingsvideo

Heb jij een vacature die maar lastig te vervullen is? Je bent niet de enige. Maar met een wervingsvideo verhoog je je kansen op succes! Je kan mensen op een laagdrempelige manier laten zien wat de baan inhoudt en waarom ze bij je moeten komen werken. Het is een krachtige manier om mensen naar je bedrijf te trekken en aan je te binden.
Het verschil tussen een employer brandmovie en een wervingsvideo is dat een wervingsvideo veelal gekoppeld is aan een of meerdere openstaande vacatures. Hij is er direct op gericht om mensen aan te zetten tot solliciteren.
Interesse? Naast onze videokennis weten we alles over werving, en dit gebruiken we graag om jou te helpen.

// Aftermovie / eventvideo

Naast het kunnen herbeleven van je event, presentatie, bedrijfsuitje of feest kunnen aftermovies helpen met verschillende doeleinden die hierboven al genoemd zijn. (Employer) branding, extra bekendheid genereren en als je een terugkerend event hebt, is dit gelijk goede reclame voor de volgende editie!

// Teaser

Waar een aftermovie terugblikt op je evenement, zorgt een teaser er juist voor dat de voorpret wordt opgestookt. Het licht een tipje van de sluier en laat de kijker achter met een honger naar meer.

In need of powerful productions?

Flink wat te kiezen, niet? Weet jij al wat je nodig hebt of wil je er juist nog even over praten? Wij kijken graag mee naar wat jij op dit moment het beste kan gebruiken om te groeien.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!