Hungry for more? Dan sturen we je snacks! Alleen even je gegevens achterlaten.

X


  X

  Shopping cart

  Helaas, je shopping cart is nog leeg...

  X

  Product titel

  Aantal

  1

  Shopping cart

  X

  Zou pretty zijn he? Als je hier zo even flots je kon kopen. But, zo werkt het niet. We komen met een goed verhaal bij je terug.

  Alleen even je e-mailadres achterlaten.

   CASE

   Allsafe - short ads

   Conversie verhogende advertentievideo's

   Het extern opslaan van spullen waar je thuis geen ruimte voor hebt is praktisch, maar niet heel spannend. Dus hoe zorgen we ervoor dat de video's dat wel zijn? Met een humor en zaken die nét even anders lopen dan je gedacht had. Om meer mensen hun spullen naar de opslag units van Allsafe te laten brengen, bedachten wij concepten rondom vier life events. Kerst –spullen opruimen na de kerst–, kleiner wonen, wintersport en materiaalopslag voor ondernemers.

   Net even anders

   We maakten:

   + Per video diverse edits voor verschillende toepassingen

   + Bijpassende fotografie

   + Diverse gifs en afbeeldingen voor op de socials

   CONVERSIE CONVERSIE CONVERSIE

   De video's worden gefaseerd ingezet. Direct na de kerst is de kerstvideo live gegaan, die meteen alle verwachtingen overtrof. Daarna kleiner wonen, wintersport en materiaalopslag.

   OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER

   Het fenomeen mini opslag (self storage) komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is deze manier van ruimte in huis en kantoor creëren al lange tijd algemeen bekend. Een aantal jaar geleden bestond de mogelijkheid tot mini opslag in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in mei 1999 haar deuren in Amsterdam West.