Hungry for more? Dan sturen we je snacks! Alleen even je gegevens achterlaten.

X


  X

  Shopping cart

  Helaas, je shopping cart is nog leeg...

  X

  Product titel

  Aantal

  1

  Shopping cart

  X

  Zou pretty zijn he? Als je hier zo even flots je kon kopen. But, zo werkt het niet. We komen met een goed verhaal bij je terug.

  Alleen even je e-mailadres achterlaten.

   CASE

   Not Medior; de versneller in de techwereld

   EEN MERK VOOR TECH-PIONIERS

   Pionieren betekent dingen durven. Dingen uitproberen. Dat was precies de houding van Building IT. En dat is precies de houding die ze van IT’ers verwacht. Want de organisatie bemiddelt in de techwereld maar doet dit in een nieuw jasje. En daar hielpen we ze bij. In de vorm van een nieuw merk: not medior. Een merk dat de techpro’s in de voorhoede laat meespelen.

   MEESPELEN IN DE VOORHOEDE

   Eigenlijk is het heel simpel: not medior ontwikkelt wat organisaties nodig hebben: not medior techs. Techpro’s krijgen wat ze verdienen: de mooiste projecten en de juiste skills om in de voorhoede te spelen. Niets mediors aan. In een workshop haalden we alles naar boven. Want wat is je verhaal, wie is je doelgroep, wat is je visie? Wij decodeerden de input en ontwikkelden een pionier in de techwereld.

   We maakten:

   + Een visuele identiteit die allesbehalve code is.

   + Een logo dat op alle vlakken raakt.

   + Foto’s die futuristisch en toch van deze wereld zijn.

   + Een website als pionier voor digitale versnellers.

   + Socials en basismiddelen die alles laten samenkomen.

   Met not medior ontwikkelen we de voorhoede. We laten IT’ers erin meespelen. Daar waar het gebeurt. Daar waar je wil zijn. Voor techprojecten en techspelers die niet kunnen wachten met versnellen.

   HET ANTWOORD IS CODE

   not medior is niet gemiddeld. We toonden onze kracht aan de doelgroep. Met een merk waar de IT-wereld zich in herkent. Een verhaal dat de IT-wereld klaarstoomt voor de techrevolutie en ze laat meegaan op de techgolf. Met kleuren uit de codeertaal. Fotografie met het licht van beeldschermen op de gezichten van de modellen. Met aantrekkelijke 3D-animaties en speelse elementen op de website. Not medior is:

   not medior is er. Nu, en in de toekomst. Als bemiddelaar voor IT’ers. Het brengt de IT-wereld samen; de IT’ers en de opdrachtgevers op een ambitieuze manier. Not medior is het stukje waarvan je wist dat het miste, maar niet wist wat het was. Het is de finishing ‘;’ die je code laat werken.

   OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER

   not medior investeert hard in junioren en daagt seniors steeds weer uit. Ze ontwikkelt wat organisaties nodig hebben: not medior techs.

   not medior bedient de generatie techspelers die niet kan wachten met versnellen. De IT’er die met z’n pioneer mind ook de beste skillset én de mooiste projecten wil. Ze laat die techpro’s in de voorhoede van de Europese techgolf spelen, want die komt er en anders maakt not medior ‘m zelf.