Hungry for more? Dan sturen we je snacks! Alleen even je gegevens achterlaten.

X


  X

  Shopping cart

  Helaas, je shopping cart is nog leeg...

  X

  Product titel

  Aantal

  1

  Shopping cart

  X

  Zou pretty zijn he? Als je hier zo even flots je kon kopen. But, zo werkt het niet. We komen met een goed verhaal bij je terug.

  Alleen even je e-mailadres achterlaten.

   CASE

   SOMA Bedrijfsopleidingen

   SOMA 2.O

   Bij SOMA Bedrijfsopleidingen was het tijd voor een update. Aan ons het verzoek voor een nieuwe website, experience video en brand visuals. Zo krijgen (toekomstige) vakmensen in opleiding en samenwerkende bedrijven een goed kijkje in de keuken en weten ze wat ze kunnen verwachten van en bij SOMA.

   EEN KIJKJE IN DE KEUKEN

   SOMA beschikt over een aantal imposante middelen om hun opleidingen in goede banen te leiden. Waaronder een oefenterrein met talloze zware machines en hijskranen, een hijskraan simulator en haar eigen trainers en operators. Daarnaast zit er binnen SOMA natuurlijk ontzettend veel kennis over de bouw en infra. Directeur Koen Stephan neemt in de experience video kijkers mee in de visie en bezigheden van SOMA. De nieuwe site oogt een stuk aantrekkelijker én is zowel aan de voor- als achterkant een stuk efficiënter in elkaar gezet. Daarnaast zorgen nieuwe brand visuals voor een verrijkende belevenis op de website, op drukwerk en noem maar op.

   Het merk kwam steeds meer tot z’n recht dankzij de volgende productie:

   We maakten:

   + Volledig nieuwe website met op maat gemaakte koppeling aan cursusplanning software, zodat de website gebruiksvriendelijk is voor zowel bezoekers als medewerkers

   + Een experience video die de doelgroep een goed beeld geeft van zowel de visie als het terrein van SOMA

   + Brand visuals voor een vernieuwde, stoere uitstraling van het bedrijf

   SOMA 2.0

   SOMA is weer een fris merk dat zich met vernieuwde energie kan richten op het opleiden van vakmensen in de bouw en infra.

   OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER

   SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied van scholing- en ontwikkelingsvragen staat centraal.