Hungry for more? Dan sturen we je snacks! Alleen even je gegevens achterlaten.

X


  X

  Shopping cart

  Helaas, je shopping cart is nog leeg...

  X

  Product titel

  Aantal

  1

  Shopping cart

  X

  Zou pretty zijn he? Als je hier zo even flots je kon kopen. But, zo werkt het niet. We komen met een goed verhaal bij je terug.

  Alleen even je e-mailadres achterlaten.

   CASE

   EEN MERK DAT VERBINDT: VINNY DE TOPLASSER

   EEN MERK DAT VERBINDT

   Lassers maken verbindingen. Zo dacht ook Het Lasinstituut, dé lasopleider van Nederland. Want ze kent de lasprofessionals en ze kent de sector. Waarom deze niet met elkaar verbinden? Daarvoor riepen we een nieuw bedrijf in het leven: De Toplasser. Een verbinder tussen lasprofessionals en lasopdrachten. Met een ijzersterk verhaal.

   Lostrekken en samensmelten

   In de laswereld wil je sterk overkomen. Met een goed verhaal en een nog sterker beeldmerk. Daarom gingen we om tafel. Want: wat wil je vertellen? Wat wil je bereiken? Wat wil je uitstralen? We analyseerden de vraag, de doelgroep en de markt en zochten woord en beeld waarin de doelgroep zich herkent. Met lassers. Met lasvlammen. Met metaal. Dit brachten we weer samen. Met verbindingen.

   We trokken niet alleen het verhaal los. Ook de lasvlam. De krachtige kleuren die zelfs metaal doen smelten. We gebruikten ze en maakten:

   We maakten:

   + Een vlammende visuele identiteit.

   + Een website waar alles samenkomt.

   + Basisdocumenten, templates, e-mailhandtekening, basispresentatie.

   + Nieuwsbrieven, social posts en extra visuals voor een sterke lancering.

   Het broertje van Het Lasinstituut was geboren. En we noemen hem Vinny. Vinny de Toplasser. Een verbinder in de metaalverwerkende industrie.

   Vinny de Toplasser

   Vinny straalt in hij wat doet: verbinden in de laswereld. In woord. Kleur. In lettertype. Want de kleuren van de vlam komen overal terug. In stijlelementen die verbinden. In het lettertype met verbindingspunten. In teksten die on point zijn. Met een huisstijl in de kleuren van de lasvlam brachten we alles samen op een overzichtelijke website. En we maakten ook onze eigen verbinding. Samen met ons broertje RecruitMarketing zorgden we met gerichte campagnes voor het binnenhalen van leads en sollicitanten. We creëerden:

   OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER OVER

   Vinny de Toplasser verbindt bedrijven in de metaalverwerkende industrie en lassende professionals. En andersom. Want als iedereen blijft doen waar ‘ie goed in is, doet Vinny dat ook. De Toplasser maakt de verbindingen die verdergaan dan alleen het metaal. IJzersterk.

   Opdrachtgevers krijgen de beste lasprofessional – met rugdekking – op de juiste opdracht en zijn daarmee verzekerd van kwaliteit. De vakmensen zijn verzekerd van de tofste opdrachten en door hen rugdekking te bieden. Zo lang Vinny blijft denken in verbindingen, verder dan alleen het metaal, kunnen ze kwaliteit op de markt zetten en kansen creëren voor de metaalverwerkende industrie en haar vakmensen.