Categorieën

Video

Ja ja, ook video’s maken wij. Van brandvideo’s tot snappy shots. Check them out hier beneden.

Testimonials Crossphase

Crossphase, 2020 Wat zeggen  oud-collega’s over het werken bij Crossphase? Wat hebben zij geleerd en hoe kijken ze terug op hun tijd daar? Je ziet het in deze video!

Crossphase brandmovie

Crossphase, 2019 Crossphase is online content specialist. En weet daarom als geen ander hoe onmisbaar video én een goed verhaal is in dit tijdperk. Dus maakten wij deze brandmovie voor hen.

Building Heroes Brandmovie

Construction University, 2019 Voor de Construction University creëerden we in samenwerking met jonge talenten van de filmacademie een brandvideo. Doel: branding en werving van professionals. P.s. we bouwden ook hun site: check it out op deze pagina.

Animatie video Building Heroes

Building Heroes, 2020 Als onderdeel van hun interne ontwikkel programma hebben we voor Building Heroes een fun animatiereeks bedacht en gecreëerd. Waarin deelnemers door een ”echte” bouwheld worden meegenomen door verschillende levels van e-learnings.

Referrals

Crossphase, 2019 Referrals zijn goud waard. Heus. En al helemaal als ze op video staan. We hebben de bijzondere samenwerking tussen Crossphase en hun opdrachtgever VGZ op een super persoonlijke manier vastgelegd.

Aftermovie

Building Heroes, 2019 Als blijvende herinnering maakten we een aftermovie van de Building Talent Day 2019. Goed voor sharing op site en socials. Snel en easy gemaakt.

Content is growing

Crossphase

Mini brandmovie

Freelancers United

Brandmovie

De Vakmeester

Meesterdag 2021

De Vakmeester

Categorieën

MC CREATE  

Merkessenties

Visual identities

Campagnes

Stationary

Print

Websites

Fotografie

Video

Giveaways

Events