Categorieën

Websites

De online basis voor iedere organisatie: een website. We hebben ze met allerlei doelstellingen ontwikkeld en van alle groottes. We denken ook graag met jou mee!

Brickton

Voor Brickton hebben we een eenvoudige maar sprekende site gemaakt. Bekijk de website hier.

RecruitMarketing

Voor RecruitMarketig hebben we een website gemaakt waarbij iedere pagina helder inzicht geeft in de werkwijze. Bij de website hier.

Building Heroes

Voor Building Heroes hebben we een drietal websites gemaakt: buildingheroes.nl, constructionuniversity.nl en shop.buildingheroes.nl Elke site heeft een ander doel, branding, de werving van professionals of allebei.

Youman

In samenwerking met de helden van WO Lease hebben we voor YOUMAN een simpele, duidelijke website gemaakt met zoekfunctionaliteit voor hun kandidaten. Bekijk de website hier.

Gain

GAIN plaatst het belang van horen structureel op de maatschappelijke agenda. Dat doen ze primair door positieve verhalen te vertellen over het belang van goed horen. GAIN biedt zoekende consumenten daarmee een positief geluid, gedegen informatie en de juiste richting voor een oplossing. Op vereniginggain.nl staan daarom voorlichting en kennisdeling centraal. Bekijk de website hier.

Oranjegroep

Oranje Jargon: de taal van de passie voor je vak. De taal van mooi werk. Dit verhaal is doorgevoerd naar de website. Bekijk de website hier.

The BIM Practice

Het snel ontwikkelen van creatieve oplossingen zodat mensen kunnen wonen, werken, recreëren en hun dromen kunnen najagen. Simsala BIM: dat is met recht een hele truc. Dit verhaal is doorgevoerd naar de website. Bekijk de website hier. 

De Vakmeester

De Vakmeester draagt bij aan de krachtige omgeving door de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen te koppelen aan de juiste vraagstukken. Bekijk de hele website hier.

DOOR Mode

DOOR koestert de liefdevolle plek die haar winkel is geworden. Haar verhaal én persoon hebben we vertaald naar een pretty huisstijl en eenvoudige site. Bekijk haar website hier.

De Jongens van HR

Voor de Jongens van HR hebben we een toegankelijke, easy, boy-ish site gemaakt: precies zoals ze zijn. Bekijk de website hier.

Construction University - Building Heroes

Voor Building Heroes hebben we de websites van de Construction University in een nieuw jasje gestoken. Zie hier het eindresultaat: constructionuniversity.nl 

Categorieën

MC CREATE  

Merkessenties

Visual identities

Campagnes

Stationary

Print

Websites

Fotografie

Video

Giveaways

Events