In bestaande positioneringen voelen we ons beperkt. Natuurlijk maken we het mooiste creatieve werk, bemiddelen we professionals en bieden we support. Maar dat maakt ons nog geen hardcore consultants, reclamebureau of bemiddelaar.

Wij brengen dingen expres samen die normaal worden gescheiden. Omdat dat ons werk leuker maakt, maar vooral omdat het onze opdrachtgevers beter helpt. Snel en wendbaar. Dit doen we in verschillende vakgebieden: Marketing, Communicatie, Community Management & HR.

Eigenlijk zijn echt goede professionals altijd schaars en daarom is slimme recruitment always on. Technologie biedt daarbij prachtige mogelijkheden en daarvoor, ook voor de grotere volumes, werken wij samen met ons zusterbedrijf RecruitMarketing.

Werkwijze

Bij Freelancers United hanteren wij per specialisatie een aantal regels die in lijn zijn met onze waarden. Wij zijn daarin heel helder. Onze regels zijn concreet en nooit vaag of complex en dat houdt samenwerkingen met Freelancers United wederkerig en gelijkwaardig.

Ben jij als opdrachtgever of professional benieuwd hoe wij per specialisatie te werk gaan? Lees dan hieronder hoe wij te werk gaan.