How we FIX

Voor jou als opdrachtgever

Voor jou als opdrachtgever

De zoektocht naar de perfecte professional is waar we goed in zijn. Vanuit de overtuiging dat we daarin altijd zullen slagen, bieden wij onze diensten ‘no cure no pay’ aan. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk de eerste professionals aan je voor te stellen. En we houden je onderweg vanzelfsprekend op de hoogte.

Omdat we geloven dat complexiteit met beeld beter uit te leggen is hebben we onze werkwijze om de beste freelancers en vaste mensen voor onze opdrachtgevers te vinden, visueel vormgegeven.

Het werving- en selectieproces

Let's talk business

Freelance:
Professionals stellen we altijd voor tegen concurrerende tarieven, die inclusief onze marge zijn.

Werving & Selectie:
Als een professional in vaste dienst gaat, hanteren wij een vergoeding van 25% over het bruto jaarsalaris – met een minimum fee van € 7.500, -.

Voor jou als professional

Voor jou als opdrachtgever

Voor jou als professional

Als professional binnen de HOOP van Freelancers United benaderen we jou voor een functie of opdracht. Als wij jou benaderen en je bent getriggerd door de opdracht die we voor je hebben sturen we je via Whatsapp of de mail het functieprofiel en, of de JobsPod toe. Daarna bellen we je om alles door spreken en om te bevestigen onder welke voorwaarden we je gaan introduceren bij de opdrachtgever.

En dan begint het proces pas écht: je wordt uitgenodigd op gesprek bij de opdrachtgever, en wij bereiden je voor op je gesprek. Nadien koppelen we de feedback van onze opdrachtgever terug.

(L)awful

We helpen je bij de onderhandeling van een goed contract of een goed uurtarief waarbij we de grenzen van het betamelijke altijd bewaken. We koesteren immers de warme relatie met onze opdrachtgevers en professionals. Verzekeringen en freelancers: een combinatie die niet veelvuldig in één zin voorkomt. Toch weten we allemaal hoe belangrijk het is. De meeste gevraagde en door ons geadviseerde verzekeringen hebben we voor je voorbereid.

Let's talk business

Freelance:
Kandidaten stellen we altijd voor tegen concurrerende tarieven, die inclusief onze marge van €15,- per uur zijn.

Werving & Selectie:
Als een kandidaat in vaste dienst gaat, hanteren wij een vergoeding van 22% over het bruto jaarsalaris – met een minimum fee van € 7.500, -.

We respect your privacy

Jouw gegevens worden door ons opgeslagen met als doel jou te kunnen verbinden met passende opdrachten en opdrachtgevers. Wij gebruiken jouw gegevens om te kunnen beoordelen of jij een geschikte professional bent voor een van onze opdrachtgevers en bij ons uitgezette opdrachten. Dit doen wij op basis van jouw cv en adresgegevens. Om dit vervolgens te kunnen toetsen, hebben we jouw telefoonnummer en e-mailadres nodig.

Wij sturen jouw gegevens (naam, leeftijd, woonplaats, tarief en werkervaringen) alleen naar de desbetreffende opdrachtgever als jij akkoord bent. Jouw gegevens en documenten worden voor drie jaar in een beveiligde omgeving opgeslagen en hier gaan wij uiterst vertrouwelijk mee om. Indien je bezwaar hebt of je gegevens wilt inzien, laat het ons dan weten. Je kunt op verzoek te allen tijde je gegevens inzien en desgewenst laten verwijderen.

Voor jou als professional