Freelancers United HR

Niemand kan alles. En zeker niet tegelijk. Of dwars door elkaar heen. Human Resources is een complex, breed en ontiegelijk belangrijk werkveld. Daar waar het belang van de mens centraal staat en waar een fijne cultuur en gezamenlijke waarden bewaakt worden. Niet iets om achteloos mee om te gaan.

Wij besloten daarom om het eens anders aan te pakken. Met hyper focus. Dus geen 48 rollen voor 34 opdrachtgevers maar echt echt echt goed worden in 1 rol. Dat moet natuurlijk de functie zijn waar organisaties echt snel mee geholpen zijn. Die meetbaar bijdraagt aan de vitaliteit en productiviteit van het bedrijf. En pas als we die functie door en door snappen, er succesvol verbindingen in maken, pakken we de volgende functie op. De functie die onze opdrachtgevers dan het belangrijkst vinden. Zij kiezen. Wij organiseren.

first
up

Verzuimcoördinator

Vast en freelance, veel of weinig uur per week, van ieder ervaringsniveau. Een functie die in onze overtuiging een groot verschil maakt voor professional en organisatie en die bijdraagt aan het welzijn en de profits van de organisatie.

// Waarom een verzuimcoördinator zo belangrijk is voor jou als werkgever en voor je werknemers lees je in onze whitepaper.

download whitepaper

Download de whitepaper

Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt de whitepaper binnen vijf minuten in je mailbox!

    Q

    Welke focus functie hierna komt? Dat weten we nog niet. Dat ligt hélemaal aan de vraag van onze opdrachtgevers. Na een aantal professionals succesvol geplaatst te hebben, halen we de vraag opnieuw bij hen op. Heb jij al een suggestie? Laat het ons weten.

    Ben jij een verzuimcoördinator en wil je samenwerken met Freelancers United? Vul ook dan het onderstaande contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!