Leadgeneratie

What we do

Het is natuurlijk superfijn om een prachtige website te hebben. Maar, hoe zit het met de bezoekersaantallen? En, wie zijn nu eigenlijk de mensen die je website bezoeken. Welke pagina’s worden het meest bekeken? En, hoe goed slaagt jouw website er in om bezoekers om te zetten in leads? Wat gebeurt er eigenlijk nadat een bezoeker is ‘gepromoveerd’ tot lead? Allemaal vragen die wij mega interessant vinden, maar die je misschien niet allemaal kunt beantwoorden. Althans, nu nog niet. Het verhogen van je bezoekersaantallen, bezoekers omzetten in leads en leads in klanten. Daar gaan wij je bij helpen!

How we work

Voordat we van start gaan met het binnenhalen van nieuwe bezoekers, vinden we het belangrijk om er zeker van te zijn dat we alles wat er op je site gebeurt kunnen meten. Om dit te realiseren koppelen we alle benodigde trackingtools – zoals Google Analytics – aan je website. Vervolgens maken we landingspagina’s waarop we de nieuwe stroom aan bezoekers laten binnenkomen. We doen onderzoek naar jouw doelgroep en maken gerichte advertentiecampagnes om jouw doelgroep op de landingspagina’s te krijgen. Deze landingspagina’s moeten ervoor gaan zorgen dat je bezoekers worden omgezet in leads en zijn een eerste stap in het omzetten van bezoekers in klanten.

KUN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN?

Vul het contactformulier in om een gratis en vrijblijvende afspraak aan te vragen met ons online marketing team. Wij bereiden dit gesprek voor door jouw website op allerlei fronten kritisch onder de loep te nemen en maken een analyse die we graag met je delen. Van jou horen we graag wie jouw doelgroep is en wat je doelstellingen zijn. Na het gesprek schakelen we snel en geven we flink gas om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met het verzamelen van leads. 

LET’S GO!

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!