Categorieën

The expectation cycle

Je beweegt of je valt.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn onverminderd belangrijk voor iedereen. Misschien staat er nog wel meer op het spel dan anders. Dus de performance of ontwikkel cyclus (functionerings- en beoordelingsgesprekken) moet anders.

Als wij slechts handelen naar eigen overtuiging, dan bewegen we eenzijdig. We zullen op meerdere vlakken in beweging moeten blijven. Zoals op een fiets: Als je niet beweegt val je om. Dus hoe zorg je dat je balans houdt? Kinderen beginnen met zijwieltjes tot ze het talent of de vaardigheid hebben om het zonder te kunnen. In het werk is het niet anders.

Balans is niet alleen keuzes maken over werkdruk en kwaliteit. Het is ook bewustwording en vergroten van weerbaarheid. Weten wanneer en hoe iemand een steuntje in de rug nodig heeft. Dit geeft over en weer vertrouwen om je werk goed te doen. Het helpt ook om te weten wanneer je moet bijsturen, remmen of juist harder trappen.

How

We willen diep verbinden, elkaar raken en vanaf daar hernieuwd samen verder. We willen daarom de juiste vragen stellen. Vaak kom je sneller tot de kern door samen iets te doen. Daarom is het aan te raden om weg te stappen van de (digitale) werkomgeving en onder- tussen met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van de inspirerende vragen.

What

Een set scherpe vragen in negen verschillende categorieën die de basis vormen

voor een echt goed gesprek.

Jullie bepalen zelf hoeveel tijd je eraan besteedt.

Het gaat er niet om dat je alle kaarten bespreekt in één sessie.

Plan gewoon alvast de volgende wandeling.

Een handzaam zakje met 36 inspirerende vragen op kaartjes van 12 x 12cm.

Makkelijk om mee op pad te nemen.

Why

Velen van ons zijn ‘opgevoed’ met het idee dat je alles moet weten, dat je je eigen onzekerheid niet mag laten zien. Iedereen is wel eens onzeker en heeft dingen die lastig worden gevonden. Ook die zelfverzekerde projectmanager of die altijd vrolijke secretaresse. Die innerlijke strijd maakt ons niet maximaal effectief. Het wegdrukken van gedachten kost juist energie en aandacht.

De kracht van je wederzijds kwetsbaar opstellen en eerlijk antwoord geven is dat je weet wat je aan elkaar hebt en wat niet. Je ziet elkaar als een mens van vlees en bloed die ook gevoelens heeft waardoor je wederzijds meer respect voor elkaar hebt. Samenwerking verbetert door effectiever en op maat te communiceren. Tot slot geef je aandacht aan jouw eigen onderstroom en die van je gesprekspartner waardoor er ruimte is om werkelijk effec- tief te zijn.

HOW MUCH?

De basis set bestel je al voor €49,- excl. BTW. Jij gunt toch ook iedereen betere gesprek- ken? Profiteer dan van onze speciale kortingen en geef al jouw lijnmanagers een set voor betere en frequentere gesprekken met hun medewerker(s).

// 10 – 30 sets: 10% korting
// 30 – 90 sets: 15% korting
// > 90 sets: 20% korting

Inspiratie het hele jaar door?

Kies dan voor het jaarabonnement à €175,- excl. BTW. Dan ontvang je elk kwartaal een aanvullende set met inspirerende vragen. Uiteraard geldt hier dezelfde staffelkorting voor.

100% IN LIJN MET JULLIE DNA

Wil jij deze set, maar met jouw eigen logo erop en misschien zelfs bedrijfsspecifieke vra- gen erbij? Dat kan vanaf een minimum afname van 10 sets uiteraard ook, voor €1.000,- excl. BTW.

Wil je meer informatie over staffelkorting, de branding mogelijkheden en/of wil je een bestel- ling plaatsen? Stuur een mailtje naar mijke@freelancersunited.nl of bel 06 – 22 49 88 80.

Veel goede gesprekken gewenst!

Categorieën

MC CREATE  

Merkessenties

Visual identities

Keymessages

Campagnes

Stationary

Print

Websites

Fotografie

Video

Giveaways

Events

HR CREATE

Expectation Cycle