ANNE DE VINK // MARKETEER @ DIABETES FONDS

Naam: Anne de Vink
Opdrachtgever: Diabetes Fonds
Functie: Marketeer

Begin mei ben ik gestart als marketeer fondsenwerving bij het Diabetes Fonds. Een gekke periode om te starten; zo voelde dat vooraf. Vanaf thuis worden ingewerkt en al je collega’s ontmoeten vanaf een beeldscherm. Gelukkig kan ik zeggen dat dit gekker voelde, dan dat dit daadwerkelijk was. Op mijn eerste werkdag kreeg ik gelijk een bloemetje opgestuurd. Ook werd ik digitaal welkom geheten door allerlei collega’s. Heel attent. Vooraf was er een duidelijke planning voor mij gemaakt, waarin veel kennismakingsgesprekken ingepland stonden. Bovendien was er een duidelijk inwerkschema, waardoor ik structuur en ondersteuning kreeg in mijn eerste weken.

Mijn inwerkperiode (waar ik nu nog steeds in zit) heb ik verder dan ook als erg positief ervaren. Ondanks dat ik op afstand zit, voelen de lijntjes kort. Het is een onwijs mooie organisatie en de functie die ik bekleed is uitdagend, met veel verschillende projecten die ik kan oppakken.

Bij deze wil ik Céline en Jurrian van Freelancers United dan ook bedanken dat zij mij hebben benaderd voor deze functie. Ook de begeleiding die ik kreeg was prettig, aangezien ik als starter in de arbeidsmarkt stond. Ik kijk uit naar mijn aankomende periode bij het Diabetes Fonds!