ESTHER SCHELLINGERHOUT // Digital Specialist @ Boon & Bliss

Ik stond wel even te kijken, toen ik slechts een paar dagen nadat ik Jasmijn had laten weten beschikbaar te zijn voor een nieuwe klus, werd gebeld door Jurrian voor een gave uitdaging bij Boon & Bliss. Na 10 jaar marketing, was het wel even schakelen, want het ging hier om een start up én een app. De combinatie van deze twee was toch wel even andere koek dan ik de afgelopen 10 jaar heb gedaan. Na jarenlang voor gevestigde namen gewerkt te hebben binnen grote marketingteams, wist ik dat Boon & Bliss een uitdaging zou gaan zijn. Maar dit bedrijf ademt zoveel energie en het product is zo ontzettend leuk en veelbelovend, dat ik die klus dolgraag wilde hebben. Gelukkig was de klik wederzijds en ben ik sinds begin maart aan de slag als digital specialist om de gaafste app op het gebied van social gifting in de markt te zetten.

Dat we allemaal nog steeds thuis werken is uiteraard ook best een uitdaging. Met enkel een paar keer kennismaken via Teams, ging ik van start. Ondanks dat Katherine en Linda goed weten wat ze willen, was ik toch enigszins mijn eigen functie aan het creëren. Zij hadden in de afgelopen maanden aardig wat werk verzet met bureaus om een launching campaign op te zetten. Deze campagne moest uitgevoerd worden door mij. Dit betekende voor mij dus veel aan de knoppen zitten, maar daarnaast ook zorgen dat de owned media opgetuigd werd.

So much to do, so little time! De eerste weken voelden dan ook als een race tegen de klok, waarbij ik alleen maar aan het leren en uitvoeren was. Inmiddels ben ik op stoom en is de klik er nog steeds. Samen komen we tot gave ideeën om Boon & Bliss op de kaart te zetten en dat zorgt ervoor dat ik iedere dag vol energie mijn thuiskantoor in kruip. Het is heerlijk dat ik nu zowel strategisch bezig kan zijn en tevens direct aan de knoppen zit. Het zien groeien van deze toffe app is een mooie beloning voor het harde werken. Dat ik deel man uitmaken van dit gepassioneerde team waarvan ik iedere dag wel wat leer is de kers op de taart voor mij.