Marijn van der Meer // Content Specialist @ BPD

Nadat Jasmijn van Freelancers United mij had verteld over de vacature voor Content Specialist bij gebiedsontwikkelaar BPD, en waarom ze een goede match zag met mij, ontbrak naar mijn mening alleen mijn naam nog in de vacature. Dit was namelijk de baan waarnaar ik op zoek was. De gevraagde kwaliteiten en werkervaring sloten bij mij aan en de vastgoedbranche leek mij enorm interessant. Jasmijn droeg mij aan en een eerste gesprek volgde. Het eerste gesprek met Viviène Werner, mijn leidinggevende bij BPD, bevestigde mijn positieve gevoel. Dit was namelijk een heel prettig en gezellig gesprek en het voelde niet alsof ik haar voor het eerst sprak.

Eind oktober mocht ik beginnen. Het thuiswerken maakte het inwerken lastiger, maar daar was goed over nagedacht door mijn team. Ik krijg de tijd om de verschillende projecten te leren kennen en bekend te worden met de werkzaamheden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de inwerkperiode soepel is verlopen ondanks de huidige omstandigheden.

Ik maak onderdeel uit van het team Noord-West dat nieuwbouwprojecten heeft in voornamelijk Noord Holland. Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor de online marketing van de projecten. Denk daarbij aan het plaatsen van content op de verschillende websites, het uitsturen van nieuwsbrieven, het schrijven van artikelen over de projecten en het zo soepel mogelijk laten verlopen van het online koopproces voor onze klanten.

Er is een goede match met mij en mijn nieuwe collega’s. Daarvoor moet ik ook Freelancers United zeker bedanken, want zij zagen in dat deze baan goed bij mij als professional en als persoon past. In het proces heeft Jasmijn uitgebreid de tijd genomen om mij als persoon meer te leren kennen, te luisteren naar mijn wensen zodat zij kon aandragen bij werkgevers waar een goede match was. Daar ligt de kracht van Freelancers United en zorgt eruit eindelijk voor dat niet alleen hun opdrachtgever tevreden is, maar ook de werknemers. Deze menselijke kant is naar mijn mening essentieel voor de recruitmentbranche, maar zeker geen vanzelfsprekendheid. Een baan is zoveel meer dan het werk alleen en ik ben blij dat ik bij BPD werk.

Nu, bijna drie maanden na mijn start bij BPD, is mijn gevoel dat ik had na mijn eerste sollicitatiegesprek niet anders. Sterker nog, het is nog beter dan ik had verwacht. BPD is een zeer fijne werkgever die goed begrijpt dat goede zorgen voor de werknemer eraan bijdraagt om werknemers gelukkig te maken en te houden. Bedankt Freelancers United!