CREATE

Creatief team op maat nodig om jouw ambities waar te maken? Of toch eerst je merk in z’n essentie beschreven? Een bevlogen why? Een volledige rebranding of alleen een nieuw logo? We CREATE it!

Waar team FIX van Freelancers United opdrachtgevers en professionals aan elkaar verbindt, neemt team CREATE hele projecten uit handen. Freelancers United CREATE maakt de mooiste merken. Vanuit strategie worden de verbindingen gelegd naar productiemiddelen en creatief werk.

Naast creatief vakspecialisme biedt Freelancers United met HR ook ondersteuning bij de vormgeving van de organisatie, de realisatie van een beoogde krimp en/of (her)inrichting van de organisatie én bij ontwikkeling van programma’s om doelstellingen te kunnen realiseren.

Wat kost dit?

Als je werkt met Freelancers United kan je altijd rekenen op een heldere tariefstelling. Om onze prijzen voor een grote diversiteit aan projecten eenvoudig te houden, werken we met zoveel mogelijk vaste tarieven. Projectmanagers, contentcreators en designers hebben bijvoorbeeld allemaal hetzelfde tarief. Ieder z’n skills, maar allemaal onze waarde. Zo zorgen we er ook voor dat we helder blijven en nooit misverstanden krijgen.