Hungry for more? Dan sturen we je snacks! Alleen even je gegevens achterlaten.

X


  X

  Shopping cart

  Helaas, je shopping cart is nog leeg...

  X

  Product titel

  Aantal

  1

  Shopping cart

  X

  Zou pretty zijn he? Als je hier zo even flots je kon kopen. But, zo werkt het niet. We komen met een goed verhaal bij je terug.

  Alleen even je e-mailadres achterlaten.

   Jurre Brinkman

   + Beschikbaar: 1 dag

   + Uurtarief: €85

   + Locatie: In-house/flexibel/op afstand

   Sinds mijn opleiding Communicatiewetenschap ben ik niet meer uit Amsterdam weg te slaan. Gelukkig maar. Want de stad geeft een boost aan mijn creativiteit. Het is een bron aan nieuwe impulsen en inspiratie. Inmiddels ben ik 34 lentes jong. Heb ik mijn plek gevonden in content, voetbal en op terrassen.

   About me

   In mijn rol als copywriter en project lead breng ik projecten verder. Door strategisch en creatief naar content en uitdagingen te kijken en hier een gepaste oplossing en aanpak voor te bedenken. Soms met tekst. Soms met het creatieve team om me heen. Maar altijd met het doel en de doelgroep als uitgangspunt.

   Experience

   + Project Lead | Copywriter | Freelancers United
   2022 – heden

   Als Project Lead adviseer ik opdrachtgevers op verschillende manieren. Ik denk mee over en schrijf communicatiestrategieën, –plannen, om deze vervolgens te vertalen naar communicatiemiddelen. Ik zorg dat het verhaal van de opdrachtgevers altijd terugkomt in de uitingen. In zowel de huisstijl als het taalgebruik, en altijd met de boodschap, het doel en de doelgroep in gedachten. Naast het opstellen (en uitvoeren) van plannen en het aansturen van het team van creatieven, floreer ik hier in mijn rol als tekstschrijver. Het soort opdrachtgevers varieert van overheid en NGO’s tot start-, scale ups en multinationals. Voor project een plan. Voor alles een tekst.

   OPDRACHTGEVERS
   Case: Toplasser, CowManager, merger,
   OG’s: MeeMaken, CBR, KPMG, Bouwinvest, Norvell Jefferson.

   + Projectmanager | Communicatiestrateeg | Tekstschrijver | BBK/Door Vriendschap Sterker
   2017 – 2022

   Begonnen als stagiair, gebleven als projectmanager en doorontwikkeld tot communicatiestrateeg en copywriter. Met een specialisme in dat laatste. BBK is actief in de niet-commerciële sector. Dit betekent dat opdrachtgevers veelal uit de culturele sector of (semi)overheidskringen kwamen. Een interessante groep opdrachtgevers met ieder een eigen doelgroep, taalgebruiken en stijl. Als projectmanager leidde ik projecten van verschillende omvang, met verschillende doelen (interne communicatie, omgevingscommunicatie, verandercommunicatie en meer). Vaak betrokken van begin tot eind: van het ontwikkelen van de (communicatie)strategie tot de uitrol van middelen. Als tekstschrijver had ik een steeds groter aandeel in de projecten. Hier schreef ik vrijwel alle tekstvormen: short copy in de vorm van socials, maar ook nieuwsbrieven, verdiepende artikelen over maatschappelijke onderwerpen en interviews. In deze rol maakte ik complexe onderwerpen begrijpelijk voor het grote publiek. Dit altijd met de politieke gevoeligheid van het onderwerp en de verschillende schrijf- en leesniveaus van de doelgroep in gedachten.

   + Blurre Copywriter
   2020 –  heden

   In 2020 besloot ik minder uren in vaste dienst gaan werken en ben ik deels als parttime freelance tekstschrijver aan het werk gegaan. Ik schreef blogs, artikelen, socials captions en SEO-teksten. Veel verschillende opdrachten, veel verschillende opdrachtgevers. Teksten voor keukengiganten tot technische verhalen uit de IT-sector.

   + Freelance Facilitator / Copywriter| MSML

   Als facilitator bij MSML begeleidde ik brainstormsessies en andere groepsprocessen. Hierbij zorgde ik voor focus, gerichte sturing en een effectieve en efficiënte manier om de gestelde doelen te behalen. Voor MSML behandelde ik verschillende casussen waarbij we het probleem verkennen, de beste (en realistische) oplossing vinden en deze implementeren voor resultaat. Daarnaast zorgde ik de productie voor blogs, socials en het portfolio.

   MY WORK

   Case

   m e r g e r; dé schakel tussen klantpartners en professionals

   Case

   Not Medior; de versneller in de techwereld

   Case

   EEN MERK DAT VERBINDT: VINNY DE TOPLASSER

   BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + BOOK THIS CREATOR + 

   Maxime Kasius

   [Team] FIX

   Nicole Kool

   Marketing Solutions Producer

   [Team] CREATE

   Franka Michel

   CREATOR

   [Team] FIX

   Tim Voogel

   FIXER

   [Team] CREATE

   Melle de Groot

   CREATOR

   [Team] FIX

   Hanyeh Mehdizadeh

   fixer

   [Team] FIX

   Amyantah Eersteling

   finance fixer

   [Team] FIX

   Marjolein van Trigt

   fixer

   [Team] CREATE

   Lisa Veurink

   Creator

   [Team] CREATE

   Joline Baas

   Creator

   [Team] CREATE

   Marije Koets

   Creator

   [Team] CREATE

   Jurre Brinkman

   Creator

   [Team] FIX

   Lotte Bijlard

   Fixer

   [Team] CREATE

   Myrthe de Brouwer

   Backbone

   [Team] CREATE

   Jessica Donderwinkel

   Creator

   [Team] FIX

   Maxime Kasius

   Fixer

   [Team] CREATE

   Marjolein Atsma

   Creator

   [Team] FIX

   Bart van der Meijden

   Fixer

   [Team] CREATE

   Lola Vogels

   Creator

   [Team] CREATE

   Jeroen van de Water

   Creator

   [Team] CREATE

   Maaike Oude Geerdink

   Creator

   [Team] CREATE

   Britt Strooker

   Creator

   Heb je een vraag of kunnen we je helpen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.